Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dünyaa güzel oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz kazançlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Mono blok cisim bünyesı sektör sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişmiş olur.

Her gün erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya veya sair bir bariyer bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar haricen açılamaz. Bu vaziyet çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın merdivenlerinin duhulleri ve yolları, müsait ustalıkaretlerle saydam hale getirilmelidir. Yangın boşaltma yollarını gösteren meselearetler, insanlara evgin durumlarda rast yolu bulmalarında yardımcı evet.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza kıymet katmayı hedeflemektedir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut gayrı müstacel durumlarda Yangın Kapısı kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlamlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page